Izračun kasko zavarovanja

Tukaj lahko izpolnite podatke za informativni izračun kasko zavarovanja, kakor tudi avtomobilskega zavarovanja. Za vas bomo pripravili kasko izračun in ugotovili boste kakšna je cena za vaše avtomobilsko zavarovanje.

Izkoristite ugodno AO in kasko zavarovanje

  • Avto
  • Zavarovanje
  • Podatki

Vpišite podatke o avtomobilu

Znamka, tip in model avta (obvezno) - Prosimo, čim bolj natančno:

Moč motorja v KW in leto izdelave avtomobila (obvezno)

Pri kateri zavarovalnici imate trenutno zavarovanje? (obvezno)

Avtomobilska odgovornost (obvezno) - Označite premijski razred (bonus)
na obstoječi polici in ali želite zavarovanje voznika AO+

Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

Želite kasko zavarovanje? - Izberite polni ali delni kasko oz. Brez kaska in premijski razred
(bonus) za kasko na obstoječi polici, če želite polni kasko.

Datum vašega rojstva (obvezno)

Kje imate sklenjeno dopolnilno zavarovanje (dodatno)?

Vaše ime in priimek (obvezno) ter e-mail naslov (obvezno)

Telefonska številka in številka pošte vašega prebivališča. Tako bomo odpravili nejasnosti in vam lahko pripravili izračun brez napak. (obvezno)

Potek zavarovanja in opombe - Vpišite potek obstoječega zav. (približno)
in opombe po potrebi.

Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

posebne popuste za cenejše zavarovanje in zanimive novice
na email (max. 1x na mesec)

Prosimo, da obrazec izpolnite v celoti, saj vam le na ta način lahko naredimo kvaliteten informativni izračun, ki bo vseboval točno tiste stvari, ki jih želite zavarovati. Izračun kasko zavarovanja bo izdelalo podjetje Ideal Plus d.o.o., zavarovalno zastopanje, ki se zavazuje, da v nobenem primeru podatkov ne bo posredovalo tretji osebi, uporabili se bodo samo za izdelavo informativnega izračuna.

V kolikor kljub skrbnemu varovanju vaših podatkov le teh ne želite poslati preko kontaktnega obrazca, lahko pokličete na telefon 040 564 462, da si vaše podatke zapišemo in vam sporočimo ceno za zavarovanje avtomobila. Prav tako lahko pošljete kopijo svoje zavarovalne police na info (afna) kaskozavarovanje.com in zraven pripišete svoje kontaktne podatke, mi pa vam bomo izdelali informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje.

Omejitev odgovornosti: Zavedamo se, da lahko pri izdelavi informativnega izračuna  za kasko zavarovanje pride do napak, tako na naši strani, kakor pri vpisovanju podatkovi. S tem vas želimo opozoriti, da je izdelava izračuna izključno informativne narave in nas ne obvezuje za sklenitev kasko zavarovanja ali osnovnega avtomobilskega zavarovanja pod takšnimi pogoji. Naredili bomo vse, da se napakam izognemo in da bo cena v izračunu kasko zavarovanja tudi končna cena pri sklenitvi.

Nazaj na prvo stran: Kasko zavarovanje